Casa inteligentă
în inima Carpaților

Rezervă acum

într-un loc de poveste în care tehnologia întâlnește natura

Bun venit la
Guesthouse Transylvania

Situată la doar 1km distanță de Castelul de Lut și la 35km de Sibiu, cabana Guesthouse Transylvania este locul ideal pentru cei care iubesc natura, munții și tehnologia. Este perfectă pt 2-3 familii sau un grup de prieteni.

A fost concepută cu mult drag și ochi pt detaliu, astfel încât cei care îi pășesc pragul să aibe tot comfortul de-acasa și să nu ducă lipsa de nimic. Cabana a fost renovată integral în 2018.

Ba mai mult vă prezentăm ce utilă este tehnologia din ziua de azi, cât de plăcut este să îți dorești ceva și doar din comanda vocii să se poată realiza. Guesthouse Transylvania este un proiect de casă Smart Home pe care vă invităm să-l încercați odată ce ați ajuns la noi.

În casă:

Veți găsi un living spațios, un loc de servit masa și o bucătărie complet utilată. În living vă veți bucura de căldura șemineului, de comfortul unei canapele stil lounge și de televizorul Smart cu access gratuit la Netflix. La etaj, 2 dormitoare mari cu câte 2 pături duble fiecare vor fi cheia pt o relaxare totală. Fiecare cameră este dotată cu un SmartTV cu access la Netflix și un asistent Google Home.

În drum spre casă:

Drumul ce leagă DN1 de Porumbacu de Sus, este un drum plăcut de 5km cu o priveliște ca-n povești, munții și culorile splendide ale pădurii oferindu-vă niște peisaje deosebite. Întreaga porțiune de carosabil până la Castelul de lut este asfaltată, iar apoi urmează un kilometru de drum local plat cu pietriș. Se poate ajunge cu orice tip de mașină.

În afara casei:

Vă veți bucura de o curte de 1000mp, un loc de joacă pt copii 0-12ani, un teren de Badminton, un loc de tras cu arcul, o oază de hamace pt relaxare, un loc de foc de tabără și un grătar exterior pt o masă copioasă.

Pentru familiile cu copii & bebeluș:

Am creat un loc sigur unde copiii se vor simți în largul lor. Vă punem la dispoziție numeroase jocuri, un loc de luat masa, pătuț, veselă, cărți și alte surprize pentru copii.

Interacțiunea cu oaspeții:

Locuim în afara casei, însă suntem mereu disponibili prin telefon sau e-mail.

Accesul oaspeților:

Cabana se închiriază integral și are o capacitate maximă de 10 persoane.

CASTELUL DE LUT:
LA 1KM DISTANȚĂ

Turiști din intreaga țară, dar și din întreaga lume vin în Transilvania pentru a vedea cu ochii lor castelul de poveste. Pentru cateva ore, la castelul din Valea Zânelor poți să redevii copil și să te bucuri de priveliștea de vis.

NEGOIU:
LA 12KM DISTANȚĂ

Ne aflăm pe traseul care duce la vârful Negoiu, muntele de pe care se vede Dunărea. O alternativă usoară ar fi traseul către cabana Negoiu, la doar 2 ore distantă de mers de Guesthouse Transylvania.

TRANSFĂGĂRĂȘAN:
LA 25KM DISTANȚĂ

Faimoasa șosea ce străbate munții Făgăras este drumul care trece pe langă lacul glaciar Bâlea. Iarna șoseaua este inchisă insă cu telecabina se poate ajunge la Bâlea Lac unde se poate vizita singurul hotel de gheață din Europa.

SIBIU:
LA 35KM DISTANȚĂ

Nu contează de care ori ai vizitat Sibiul, cu fiecare vizită o să descoperi ceva nou. Sibiul este un oraș istoric dar și o locație culturală de excepție. Orașul este viitoarea Capitală Gastronomică a Europei. Începând cu 16 noiembrie cel mai frumos târg de Crăciun își va deschide porțile pt vizitatori din întreaga lume.

Acasă

Internet Wireless

Acasă

Asistent Google Smart Home

Acasă

Sistem Audio Bluetooth

Acasă

Netflix

Acasă

Smart TV

Acasă

Încălzire electrică

Acasă

Bucătărie complet utilată

Dotări pentru bebeluș

Acasă

Vatră Interioară & Exterioară

Acasă

Grill Exterior

Loc de joacă pentru copii

Acasă

Oază cu hamace

Un loc unde te simți ca acasă

Rezervări & informații

Guesthouse Transylvania
0772 178 968
0741 202 024

Ne găsești aici!

Zona Turistica, Porumbacu de Sus
Transylvania Sibiu

Rezervare posibilă și pe:

Ultimele articole de pe Blog

Despre cabana
august 16, 2019

Familia și timpul petrecut cu copiii tăi

Guesthouse Transylvania este un loc unde să te poți bucura de fiecare minut de familia ta. O casă inteligentă trebuie să fie practică în cel mai adevărat sens. Noi am…
Despre cabana
aprilie 24, 2019

De Ce Natura?

Guesthouse Transylvania și-a ales locația cu atenție. Deși smart home-ul este echipat cu cele mai impresionante tehnologii pentru case inteligente, natura din jurul nostru îi dă frumusețea. Influența pe care…
Atracții turistice
februarie 26, 2019

Pârtii de schi din Munții Făgăraș

În Munții Făgărașului se poate practica schiul datorită stratului generos de zăpadă și al pârtiilor din văi adăpostite. Pe Valea Bâlei este o telecabină, aceasta fiind singura amenajare din zonă.…