Despre cabana

De Ce Natura?

De aprilie 24, 2019 Nici un comentariu

Guesthouse Transylvania și-a ales locația cu atenție. Deși smart home-ul este echipat cu cele mai impresionante tehnologii pentru case inteligente, natura din jurul nostru îi dă frumusețea.

Influența pe care o are natura asupra sănătății și stării noastre de bine este puternică. Majoritatea oamenilor spun că se simt mai pașnici și calmi când sunt în apropierea naturii. Dar de ce?

Scenariul contemporan al rutinei repetitive ne scoate din ritmul nostru pe care îl trăim odată cu Natura. Când scăpăm de această rutină, într-o vacanță sau weekend getaway, noi intrăm iar în pas cu Natura și ea ne curăță mintea de stresul de zi cu zi.

Gândirea devine mai limpede și problemele ce ne apasă parcă au soluții mai simple, totul devine verde, alb sau galben, în funcție de sezon, iar sunetul vântului, păsărilor și a copacilor au un impact magic asupra stării tale.

Omul nu simte când iese din echilibrul Naturii așa că încearcă să ieși de câte ori poți în natură. Uite 5 motive care prezintă unele beneficii de a fii aproape de antură bazate pe studii concrete:

  1. Îți relaxează mintea și gândurile
  2. Exercițiile fizice în Natură îți va îmbunătăți calitatea articulațiilor
  3. Îmbunătățește calitatea ochilor
  4. Îți revin puterea de a te concentra mai bine
  5. Natura ajută la o sănătate îmbunătățită

Guesthouse Transylvania iubește natura. Ți-am dat toate motivele ca să o iubești și tu și te așteptăm, cu drag! 

Lasă un comentariu

Copyright Guesthouse Transylvania 2018. Made with love by Elephant Studio